Heftruckstroom.nl

Heftruckstroom.nl is een nieuw begrip in de markt, maar heeft al jarenlange ervaring in de branche. Het is een makkelijk te gebruiken tool waarmee u in een handomdraai de juiste accu vindt voor uw heftruck of ander (intern) transportmiddel. Het is de enige tool in de Benelux die, op basis van merk en type heftruck, direct laat zien welke accu u nodig heeft.

In vier stappen de juiste accu

Met de accuzoeker helpen wij u zo snel mogelijk aan een nieuwe accu, zodat de heftruck zo kort mogelijk stil staat.

Onze meerwaarde is ons complete programma van losse cellen tot aan een complete trog (accu). Wij leveren tractiecellen en tractiesets van Lucas Industrial. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en leveren een grote capaciteit. Ze hebben een lange levensduur en zijn makkelijk te onderhouden. Deze hoge efficiëntie leidt tot grote besparingen. De tractiebatterijen van Lucas Industrial zijn onder andere te gebruiken voor heftrucks van Hyster, Jungheinrich, Hyundai, Komatsu, Nissan Datsun, STILL, Toyota en Jail. 

Het Team

Heftruckstroom.nl heeft meerdere specialisten die u helpen bij het vinden van de juiste heftruckbatterij. Natuurlijk tegen een scherpe prijs. Onze service stopt niet na de aanschaf, maar loopt door tot aan het einde van de levensduur.

Arnold Rijkaart

Accountmanager Arnold is het aanspreekpunt voor iedereen met een salesvraag: bestaande én toekomstige klanten. Heeft u een vraag? Stuur dan gerust een mail naar arnold@hefra.nl.

Sven de Prez

Nadat u de juiste accu heeft gevonden voor uw heftruck, gaat Sven graag voor u aan de slag. Hij zorgt dat er binnen 4 uur een offerte verstuurd is, zodat de uitgevallen heftruck weer snel aan het werk kan.

Paul Roeling

De technische ondersteuning ligt in de handen van Paul. Hij zorgt ervoor dat de tractiesets in het magazijn altijd opgeladen zijn, staat voor u klaar op het moment dat de huidige heftruckbatterij vervangen moet worden en helpt dan graag bij de montage.

© Copyright 2020 Lucas Industrial