Services

Accuservice voor langere levensduur

Op ieder moment in de levensloop van een heftruckbatterij zijn wij u van dienst. Wij helpen u met de aanschaf, montage/vervangen van cellen, garantieopvolging en recyclen.

Advies

Natuurlijk adviseren wij u graag over de aanschaf van de juiste tractieset voor uw heftruck. Dit doen wij met een maatwerk offerte die wij u binnen vier uur na aanvraag toesturen. Wanneer u een accu aanschaft, geven wij u ook advies over het gebruik en onderhoud. Zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw heftruckbatterij.

Monteren

Na de aanschaf van losse tractiecellen, moeten deze in de bestaande trog gemonteerd worden. Omdat dit specialisten werk is, helpen wij u daar graag bij! Lees hier meer over de montage van losse cellen.

Garantie opvolging

Tijdens het gebruik van de accu kan het voorkomen dat een cel kapot gaat. Wij komen bij u langs om na te gaan wat er is gebeurd. Wij doen een kort onderzoek en meten de tractieset door. Aan de hand daarvan beoordelen wij of dit binnen de garantie valt. Indien de heftruckbatterij verkeerd gebruikt is, geven wij direct op locatie een advies, om dit in de toekomst te voorkomen.  

Recyclen

Wanneer uw tractiebatterij vervangen wordt, nemen wij de oude retour. En zorgen dat deze wordt gerecycled. Lees hier meer over onze recycle service.

© Copyright 2020 Lucas Industrial